Купівля та реєстрація плавзасобів в Києві

Реєстрація водного транспорту в Києві може перетворитися на справжнє випробування для ваших нервів і гаманця. Компанія “Boat-service” надає повний пакет послуг по експертній оцінці, оформленню договору купівлі-продажу та по реєстрації плавзасобів. Фахівці нашої компанії швидко і грамотно проконсультують вас з будь-яких питань.

Ми надаємо послуги оцінки та реєстрації:

kater

Катерів

yahta

Яхт

lodka

Човнів (гумових і моторних)

boat

Великих і маломірних суден

 
skuter

Скутерів

motor

Двигунів і моторів

gidro

Гідроциклів

 

Щоб здійснити реєстрацію катера, моторного або гумового човна або будь-якого іншого виду маломірних суден, можна звернутися в Морадміністрацію в м. Києві або в інше регіональне управління.

У вас виникли питання?
Безкоштовна консультація від Компанії “Boat-service”

Обов’язковій реєстрації підлягають:

  • будь-які човни завдовжки більше 4 метрів;
  • човни з двигуном більше 10 кВт (незалежно від розміру човна).

Судно з мотором до 74 кінських сил реєструється в судновій книзі України, понад 75 – в Державному судновому реєстрі України.

Військові кораблі та судна, що належать іншим кораблям, катери і шлюпки, спортивні судна і гребні без моторів довжиною менше 4 м не підлягають обов’язковій реєстрації.

На цьому сайті ви знайдете розділи, присвячені складанню договору купівлі-продажу, експертної оцінки та реєстрації плавзасобів. У них вказана вся необхідна інформація і поради, а також списки документів, необхідних для кожної процедури.

оформлення

Про нас

Компанія “Boat-service” уже більше 8 років тримає марку успішної і стабільної компанії, що надає послуги з оцінки та допомоги в оформленні човнів та інших видів водного транспорту. Серед наших переваг:

  • найвигідніші ціни;
  • швидкість обслуговування;
  • клієнтоорієнтований сервіс (ввічливість і увага – наші незмінні якості);
  • висока кваліфікація співробітників (для нас не існує питань про оформлення плавзасобів, на які ми б не змогли відповісти, ми завжди знайдемо рішення у найскладнішій ситуації);
  • зручний графік роботи;
  • зручне розташування офісів;
  • ви можете отримати консультацію по телефону.

Ми докладно пояснимо всі недоліки і переваги придбання судна за допомогою договору купівлі-продажу або за дорученням, оцінимо судно, допоможемо підготувати весь пакет документів для реєстрації і допоможемо поставити судно на облік. Ми проводимо оцінку як для продажу, так і для визначення заставної вартості всіх видів водного і наземного транспорту.

Компанія “Boat-service” – ідеальний спосіб заощадити час, гроші і нерви. Отримайте весь комплекс послуг в одному офісі і будьте впевнені, що всі документи відповідають державним стандартам.